NPO Gezond

Daar word je beter van!

Bekijk de uitzending

Een goed begin: Boer vond vrouw

Een goed begin: Pros en Jolanda Veldman | EO, 16 mei 2009

We bezoeken boer Pros uit Boer zoekt vrouw. Zo kennen we Pros Veldman uit Laag Zuthem en zo hebben we ook zijn Jolanda leren kennen. Eerst lang single en dan in korte tijd verliefd en getrouwd!

In het programma 'Een goed begin' wordt meegeleefd met de verwachting, de spanning, het geloof en de wensen van mensen die nauw betrokken zijn bij de geboorte en de doop of het opdragen van een baby.

Deze aflevering: Boer Pros Veldman uit Laag Zuthem en Jolanda, hebben elkaar ontmoet via het KRO-programma 'Boer zoekt vrouw'. Korte tijd later waren ze de hoofdpersonen in een speciale aflevering rond hun trouwerij op de boerderij tussen de koeien. Snel na hun trouwen is Jolanda zwanger en vorig jaar is hun dochter Tamar geboren. Mirjam gaat bij Pros en Jolanda op bezoek om eens achter de schermen te kijken. Blij, maar een beetje beduusd door het hoge tempo van alle veranderingen, vertellen ze over alle ontwikkelingen. En Mirjam is erbij, als Tamar gedoopt wordt in dezelfde kerk als waar haar ouders trouwden.

245 keer bekeken

viewcounter